Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Jack Daniels 40% Fles 1L

€ 21,99
Of koop 6 en bespaar 2%
Of koop 12 en bespaar 5%
Op voorraad
SKU
24053

Jack Daniel's whisky | Inhoud 1 liter | 40%Alc.

Jack Daniel’s is een heerlijke whisky met volle smaken van rijp fruit. Jack Daniels is een echte Tennessee whisky en niet zoals de meeste denken een bourbon whiskey. Dit komt omdat Jack Daniel's op een andere manier wordt bereidt. Jack Daniels wordt in houtskool gefiltered en daarnaast wordt er een speciale vergistingstechniek toegepast. Hierdoor heeft Jack Daniel's naast de bekende licht rokerige smaak een zoete smaak. De Black Label staat niet alleen bekend om zijn kwaliteit, maar ook vanwege de link met rockmuziek. Aanbevolen drinkwijze is puur, on the rocks of gemixt met bijvoorbeeld cola.

Jack Daniel's is een traditioneel merk whiskey, dat gedestilleerd wordt in Lynchburg, Tennessee in de Verenigde Staten.

De distilleerderij werd in 1866 opgericht door Jasper Newton Jack Daniel die waarschijnlijk in 1850 geboren werd in een gezin van dertien kinderen. Daniel kreeg zo al op 16-jarige leeftijd een licentie om zijn whiskey te gaan maken en hij was de eerste distilleerder die werd ingeschreven in het Amerikaanse handelsregister. Na Jack Daniels dood in 1911 werd de distilleerderij overgenomen door zijn neef Lem Motlow, wiens bedrijf tot op heden het merk verkoopt. De firma is tegenwoordig eigendom van de Brown-Forman-Corporation.

Meer informatie
Is sterke drank? Ja
Inhoud 1 L
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.