Filter
Wijnsoort

Witte wijn

  8 artikel(en)

Witte wijnsoorten

Goedkope witte wijn bestellen? Er zijn verschillende witte wijnsoorten. Horecagoedkoop.nl biedt een breed assortiment witte wijnen die in verschillende categorieën zijn onderverdeeld. Denk aan o.a.:

Zoete witte wijn

Droge witte wijn

Chardonnay

Sauvignon Blanc

De frisse, zoete of lichtzure smaak is gemakkelijk vol te houden en zowel lekker voor bij de borrel als tijdens een diner. Horecagoedkoop.nl heeft een breed assortiment aan witte wijnen voor u geselecteerd. In ons assortiment vindt u alle bekende wijnsoorten en -landen. Denk aan wijnlanden als Zuid-Afrika, Chili, Spanje, Italië, Frankrijk en Nieuw-Zeeland.

Zoete witte wijn

Houdt u van een licht en zoet wijntje, dan vallen onze zoete witte wijnen goed bij u in de smaak. De Sonnenschatz is een heerlijke wijn uit het Duitse Moezelgebied. Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding is deze zoete witte wijn een echte verkoopknaller. 

Droge witte wijn | Chardonnay of Sauvignon Blanc?

Heeft u liever een krachtige en lichtzure wijn, dan zijn is onze Chardonnay of Sauvignon Blanc uw favorierte wijntje. Deze droge witte wijnen zijn er van Franse, Chileense en Spaanse komaf. Het verschil tussen deze twee top wijnen schuilt zich in de droogheid. Waar de Chardonnay nog een fruitge en zachte afdronk heeft, is de Sauvignon Blanc er dankzij het exotische karakter er voor de pure genieter.

Goedkope witte wijn bij Horecagoedkoop.nl bestellen

Voor een heerlijke, maar goedkope witte wijn bent u bij Horecagoedkoop.nl aan het juiste adres. U kunt hier vanaf zes flessen per soort bestellen. Voor veel van de soorten geldt 6 halen en 5 betalen. Wij weten dat wijn voor de horeca niet duur hoeft te zijn en kunnen dan ook flessen voor minder dan €3,- per stuk leveren. Bij bestellingen vanaf €750,- betaalt u geen verzendkosten. Bereik ons telefonisch via 050 7600 430 of per e-mail op info@horecagoedkoop.nl.

Contact

  • Drankengilde B.V.
  • Stavangerweg 49 
  • 9723 JC Groningen
  • 050 - 7600 430
  • KVK: 65699467
  • BTW: NL856221697B01
  • IBAN: NL36RABO0154525936
© 2016 Horeca Goedkoop - Stavangerweg 49 - 9723 JC - Groningen - 050 7600430 - info@horecagoedkoop.nl - Ontwikkeling Glasomlood