Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Bacardi Carta Blanca 1 Liter

€ 13,99
Of koop 6 en bespaar 5%
Op voorraad
SKU
24002

Bacardi Carta Blanca (white) 1L kopen?

Voordelig Bacardi Carta Blanca 1L kopen? Horecagoedkoop.nl biedt u voor een vaste lage prijs: Bacardi Carta Blanca (White) fles van 1 liter. Bacardi Carta Blanca is een aromatische witte rum met onderscheidende smaken van amandel en vanille, ontwikkeld in wit eikenhouten vaten en gevormd door een geheime mix van houtskool voor de kenmerkende zachtheid. Koop nu voor een zeer aantrekkelijke prijs Bacardi Carta Blanca 1L, alleen voordelig bij Horecagoedkoop.nl.

Wat is Bacardi Carta Blanca?

Bacardi heeft een basis van rum, waaraan een suikerriet-melange met een speciale gist is toegevoegd. De alcohol wordt meermalen gedistilleerd en de rum rijpt daarna nog vier jaar op wit eikenhout. Om de heldere kleur van Bacardi Carta Blanca te krijgen, is deze variant  dubbel gefilterd door een steenkoolfilter, met een jaar rijping tussen de filtrages door.

Over Bacardi

Bacardi is ontstaan toen de Spaanse Con Facundo Bacardi in 1830 met zijn familie naar Cuba emigreerde. De Cubaanse rum beviel hem niet helemaal en hij besloot deze te verfijnen, met Bacardi als gevolg.
Tot op de dag van vandaag is elke fles Bacardi voorzien van een afbeelding van een vleermuis, die in Spaanstalige landen het symbool voor voorspoed en geluk is.

Cocktails

Met de Rum Bacardi White kunt u trouwens heerlijke cocktails maken. Een zeer bekende cocktail is de Baco. Het is een cocktail die bestaat uit Rum Bacardi Carta Blanca en Coca-Cola. Hieronder hebben wij nog aantal andere cocktails beschreven met de benodigdheden om zo’n heerlijke cocktail te maken.

Bacardi Ananas Punch:

¼         Ananas
2cl       Bacardi Carta Blanca
2cl       Appelsap
2cl       Amaretto
1,4dl    Mousserende wijn (bubbels)
1,5dl    Water

Pisang Garuda:

4cl       Bacardi Carta Blanca
2cl       Pisang Ambon
Afvullen met Bitter Lemon
IJsblokjes

Bestel voordelig bij Horecagoedkoop.nl

Bestel Bacardi Carta Blanca 1L bij HORECAGOEDKOOP.NL en laat u verrassen door de scherpe prijs!

Meer informatie
Is sterke drank? Ja
Inhoud 1 L
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.