Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.
GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

Smirnoff Vodka fles 1Ltr

€ 13,65
Of koop 6 en bespaar 5%
Op voorraad
SKU
24035

Smirnoff Vodka fles 1 Liter

Smirnoff is van oorsprong een Russische vodka of wodka, inmiddels is het een Amerikaans wodkamerk. De oprichter van het merk is Pjotr Arsenjevitsj Smirnov, later zette zijn zoon Vladimir Smirnov het voort. Hij begon de distilleerderij in 1864 in Moskou. Smirnoff vodka smaakt anders dan andere dranken. Deze wodka wordt op een speciale manier verkregen. Het wordt driemaal gedistilleerd, waarna het meerdere malen gefilterd wordt door houtskool van de zilverberk. Smirnoff is bekend over de hele wereld, tegenwoordig met name de Smirnoff Ice en andere smaken. Smirnoff Ice is een mix met een laag alcoholpercentage, ongeveer 4%-5%. Smirnoff kan puur gedronken worden, maar ook gemixt worden.

43 Wodka

30ml    Licor Likeur 43
30ml    Vodka Smirnoff
IJsklontjes

Black Russian

30ml    Kahlua
30ml    Vodka Smirnoff
IJsklontjes

Bestel Smirnoff vodka bij Horecagoedkoop

Op zoek naar voordelige Smirnoff vodka? Dan bent u bij Horecagoedkoop aan het juiste adres. Wij hebben een mooie 1 liter fles Smirnoff in ons assortiment voor een mooie prijs. Wanneer u er 6 koopt bespaart u 8% en wanneer u 60 koopt bespaart u 10%! Heeft u vragen over de Smirnoff vodka of een ander product? Stuur dan een mailtje met uw vraag naar info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze handige live chat. We helpen u graag!

Meer informatie
Is sterke drank? Ja
Inhoud 1 L
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.