Bent u particulier, heeft u een feestje thuis of wilt u bestellen voor kleinere aantallen? Ga dan naar Drankuwel.nl

Page Toilet papier 16 rollen

€ 11,99
Op voorraad
SKU
30015

Toiletpapier Folie 16x 200vel soft 2 laagst Voordelig wc papier

Toiletpapier is onmisbaar op elke locatie waar mensen aanwezig zijn. Natuurlijk mag het thuis en op het werk niet ontbreken, maar ook in de horeca of bij welke organisatie, vereniging of instantie dan ook. Het feit is dat simpelweg iedereen toiletpapier nodig heeft ten behoeve van zijn of haar persoonlijke hygiëne. Toiletpapier komt ook altijd van pas bij andere praktische zaken. Bij gebrek aan beter kan het ook prima gebruikt worden om even uw neus in te snuiten of een omgevallen kop koffie mee op te ruimen. Zorg er dus altijd voor dat er toiletpapier op de zaak aanwezig is.

Dubbellaags extra sterke horeca kwaliteit

Door de dubbele laag is het extra sterk papier en heeft u niet zoveel nodig, waardoor de toiletrol langer meegaat dan een enkellaags papier toiletrol. Een slimme investering dus.

Toiletpapier ophangen

De eeuwige discussie rondom toiletpapier is natuurlijk hoe je het ophangt. Hang je de rol op zodat het papier tegen de muur aanhangt of kies je voor de manier waarop het papier ver van de muur hangt om het makkelijker te pakken? Soms zie je dat collega's onderling de rol andersom hangen, omdat het niet op de juiste manier op de toiletrolhouder is gedaan. Wat je ook het fijnst vindt, toiletpapier heb je nodig. Bestel daarom nu gemakkelijk het goedkoopste papier direct online. Nergens voordeliger dan hier, bij Horecagoedkoop.

Voordelig toiletpapier kopen bij Horecagoedkoop

Bent u op zoek naar voordelig toiletpapier, stop dan met zoeken, bent u hier aan het juiste adres. Heeft u vragen over een van onze producten of over onze service? Mail dan gerust naar info@horecagoedkoop.nl. We helpen u graag! Kijk ook verder op onze site, we hebben een zeer groot aanbod en enorm veel verschillende producten.

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 1
Aantal per verpakking 16

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.