Bent u particulier, heeft u een feestje thuis of wilt u bestellen voor kleinere aantallen? Ga dan naar Drankuwel.nl

Campari Fles 70cl

€ 10,95
Of koop 6 en bespaar 5%
Op voorraad
SKU
24064

Campari Fles 70 cl 25%

Bestel nu voordelig Campari bij Horecagoedkoop.nl. Campari is een combinatie van kruiden, aromatische planten en fruit in alcohol en water. Het mysterieuze Camapari-recept wordt gebruikt als basis voor vele cocktails wereldwijd, en is door de jaren heen onveranderd gebleven.
Horecagoedkoop.nl geeft u de kans om te genieten van een 1 liter fles van Campari voor een voordelig prijs. Ideaal voor horeca, catering en evenementen. Bekijk ook de overige sterke dranken van Horecagoedkoop.nl.

Wat is Campari?

Campari is een kruidige likeur met een aangename, eigenzinnige en bitterzoete smaak. Campari kan puur als aperitief worden gedronken, of worden gemixt. Het drankje is afkomstig van het Italiaanse familiebedrijf Campari in Novara.

Campari wordt gemaakt uit witte en rode wijnen, waaraan (zo’n 70!) bittere kruiden en planten- en fruitextracten zijn toegevoegd. Dit geeft het drankje zijn kleurrijke smaak en bekende ‘bite’.

Door de verrassende smaak van Campari is het bij uitstek geschikt om mee te mixen.

Cocktails

Hieronder staan aantal cocktails waarin Campari wordt gemixt. Een aanrader voor alle cocktails liefhebbers. Denk niet na en bestel je eigen Fles Campari bij Horecagoedkoop.nl om je eigen favoriete cocktail te maken.

Campari Orange

90ml Sinaasappelsap
30ml Campari

Campari Margarita

30ml Campari
30ml Limoensap
15ml Grand Marnier

Meer informatie
Is sterke drank? Ja
Inhoud 70cl
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.