Sonnema Berenburg fles 1Ltr

€ 12,65
€ 12,65

Koop meer en bespaar flink

Staffel Bespaar Stukprijs
6 13% € 10,99
Op voorraad
SKU
22005

Details over het product

Description

Sonnema Berenburg | Inhoud Fles 1 Liter | 30%Alc.

Sonnema Berenburg is scherp geprijsd bij Horecagoedkoop.nl. Iedereen is bekend met de Berenburg van Sonnema een drank die gemixt kan worden met onder andere Pepsi Cola en sinas. Sonnema Berenburg bevat een alcoholpercentage van 30%, en is een echt Nederlands product.
Zoals u hierboven ziet biedt Horecagoedkoop.nl u voor een zeer voordelige prijs de Berenburg Sonnema van 1 liter. Ideaal voor horeca, catering en evenementen. Bekijk ook de overige sterke dranken van Horecagoedkoop.nl.

Cocktails maken met Sonnema Berenburg?
Met Berenburg Sonnema kunt u trouwens overheerlijke cocktails maken. Hieronder staan twee voorbeeld cocktails die u kunt maken met Berenburg Sonnema.
Overigens staan er benodigdheden bij die u ook bij Horecagoedkoop.nl kunt bestellen.

Sonnema Split
60ml Sonnema Berenburg
10ml Licor 43
Afvullen met sinas

Sonnema Long Leeuwarden Ice Tea
35ml Sonnema Berenburg
10ml Wodka
10ml Tequila
10ml Rum
10ml Gin
Een beetje suikerwater
Een beetje citroensap
Afvullen met Pepsi Cola

Sonnema berenburg is de oudste en meest geliefde Berenburg die er is. Sonnema wordt al generatie op generatie gedronken. In de unieke receptuur worden gentiaanwortel, sandelhout, duizendguldenkruid, esblad, oranjeschillen en andere kruiden gebruikt. Zo begon het ruim 150 jaar geleden en zo doen we het nog steeds. Ambachtelijk. Met zorg en volgens oud (geheim) familierecept. Robuust en eigenzinnig. Dat is de smaak van Sonnema, de pittige kruidendrank uit Friesland. Net zo eigenzinnig als de Dokkumer Fedde Sonnema zelf, die in 1860 in zijn herberg zijn eigen beerenburg maakte. Ook aan de naam geeft hij een eigen draai. Sonnema’s wordt met één ‘e’ geschreven. Sonnema heeft geen houdbaarheidsdatum zolang de fles maar ongeopend en op een donkere plek bewaard wordt. Na 3 jaar kan er alleen een smaakverandering optreden. Sonnema is tevens glutenvrij. Kruidenhandelaar Hendrik Beerenburg De naam ‘beerenburg’ is afkomstig van de Amsterdamse kruidenhandelaar Hendrik Beerenburg. hij verkocht kant-en-klare kruiden pakketjes, waarmee een pittige kruidendrank gemaakt kon worden. De kruidenpakketjes waren speciaal samengesteld om op jenever of brandenwijn te trekken. De Friese schippers, die op hun Skûtjes naar de Bollenstreek in het Westen voeren, brachten beerenburg van Amsterdam naar Friesland. En zo kwamen de kruidenmengsels van Hendrik Beerenburg in Dokkum terecht bij Fedde Sonnema. De inventieve Fedde besloot de kruidendrank in zijn herberg aan de man te brengen.Fedde Sonnema Dokkum, 1860. Herbergier Fedde Sonnema staat op het punt om geschiedenis te schrijven met zijn eigen recept voor beerenburg. Fedde stelde hiervoor een unieke kruidenmelange samen en liet de kruiden vervolgens trekken op zuivere jenever.
Meer informatie
Is sterke drank? Ja
Inhoud 1L
Aantal per verpakking 1
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

Laagste
prijsgarantie

Altijd de laagste prijs op
A-merken en huismerken
van A-kwaliteit.

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending