19 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

+10 Jaar
Dé Drankengroothandel

Al sinds 2012 dé
(online) drankengroothandel
in de Benelux

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €1000.-

Bestel voor meer dan € 1000
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Voor 23.59 besteld,
morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Tap materialen

Organiseert u binnenkort een evenement of feest? Dan kan bier natuurlijk niet ontbreken. Bier is een van de meest gedronken dranken op een evenement en een grote voorraad is dan ook van groot belang. Wat ook van belang is, zijn de juiste tap materialen. Op een groot evenement of feest is bier uit fusten het meest handig en een bijbehorende tap en tapmaterialen worden hierbij gebruikt. Ook in horecagelegenheden zijn bier en de benodigde tapmaterialen van groot belang. Bij Horecagoedkoop bent u op het juiste adres voor goede tap materialen. Zo wordt uw feest of evenement hoe dan ook een succes! 

Het belang van de juiste tap materialen

Het belang van de juiste tap materialen kan niet genoeg benadrukt worden, vooral in de tegenwoordige tijd waarin de smaak en beleving van bier steeds belangrijker wordt. Elk aspect van het tapproces, van de tapkraan tot de bierleidingen en bierglazen, dragen bij aan de uiteindelijk smaak van het bier. Dat dit hoogwaardige materialen moeten zijn, staat dus vast. Hoogwaardige materialen zorgen voor optimale hygiëne en voorkomen zo besmettingen die de smaak kunnen beïnvloeden. Ook aspecten als temperatuurcontrole en drukbeheersing spelen een belangrijke rol bij het tappen van bier. Door te investeren in de juiste materialen voor het tappen van bier, kunt u klanten of gasten een lekker biertje bieden die voldoet aan de hoogste verwachtingen. 

Welke tap materialen heeft u nodig?

Er zijn verschillende tap materialen nodig voor een complete installatie. Dit is een lijstje van benodigde materialen: 
 

  • Koolzuurcilinder
  • Bierfust aansluiting
  • Glazenspoel tabletten
  • Spoelborstel voor glazen
  • Bierslang
  • Koolzuurslang
  • Reduceermeter
  • Spoelkop

Een koolzuurcilinder is nodig om het koolzuur in het bier te houden. Dit is erg belangrijk, want zonder koolzuur is een biertje niet echt lekker. Als er een bierfust wordt gebruikt, dan kan deze aangesloten worden door middel van een bierfust aansluiting. Een bierfust aansluiting van goede kwaliteit zal geen zuurstof binnen laten in de fusten. De glazenspoel tabletten en de spoelborstel zijn er voor mooie schone glazen. Zo kunt u de gasten voorzien van frisse, schone glazen. In het geval van een groot evenement, wordt het bier vaak met slangen naar de tap geleid. Hiervoor is een bierslang nodig. Door de hygiënische en goede slang behoudt het bier zijn kwaliteit. 

Tap materialen kopen bij Horecagoedkoop

Bent u op zoek naar de juiste tap materialen voor in uw horecazaak of voor een evenement? Bij Horecagoedkoop hebben we hoogwaardige en duurzame tapmaterialen die een lekker biertje garanderen. We hebben een ruim assortiment, dus er is altijd een geschikte keuze voor uw situatie. Heeft u vragen over welke materialen u moet kiezen? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij helpen u graag! Naast tap materialen hebben wij nog veel meer voor uw horecagelegenheid of feest. Denk aan vele soorten bier, wijn, frisdrank en sterke dranken, maar ook glaswerk en koelingen. Bij ons kunt u terecht voor vele benodigdheden voor in de horeca. Kijk vooral eens rond in onze webshop en ontdek ons grote assortiment.