Geen producten gevonden voor deze selectie.
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

Laagste
prijsgarantie

Altijd de laagste prijs op
A-merken en huismerken
van A-kwaliteit.

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Palm bier

Zelden komen we een horeca gelegenheid tegen die geen Palm bier in haar assortiment heeft. Dit lichte amberkleurig speciaalbier is geliefd door het gehele land. Door het enigszins lage alcoholpercentage is het biertje vlotdrinkend en heeft het een subtiele nasmaak. Wilt uw gasten binnenkort (weer) voorzien van een overheerlijke Palm bier? Bestel dan uw Palm fusten of kratten op Horecagoedkoop.nl. U geniet dan van een snelle levering en uiteraard onze laagste prijsgarantie. Palm bier voor een Horecagoedkoop-prijsje.

Historie

De historie van Palm gaat helemaal terug tot 1525, maar de eerste Palm zoals wij het nu kennen werd voor het eerst gebrouwen in 1929. Het is ook vanaf dat moment dat Palm zich wil onderscheiden van pils bier. Eerst alleen qua naam (het merknaam werd veranderd naar ‘Spéciale PALM’), maar al vrij snel werd duidelijk dat dit ook qua smaak het geval was. De naamsverandering werd daarom ook als overwinning van het hogegistingsbier op het laaggistende pils bier gezien (dat in die tijd enorm in opkomst was).

Pils versus speciaalbier

Vaak wordt Palm bier geassocieerd met ‘gewone’ pils, maar dit is onjuist. Palm bier is een speciaalbier. Waarom? Dit heeft te maken met het gistingsproces. Waar speciaalbieren altijd hooggistend zijn, zijn pils bieren bijna altijd laaggistend. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze blog: Wanneer is bier speciaalbier?

Palm bier kopen bij Horecagoedkoop

Palm bier kopen, wij hoeven eigenlijk geen redenen te geven om het te doen. Wel kunnen wij redenen geven om dit bij Horecagoedkoop te doen. Allereerst hanteren wij te allen tijde de laagste prijsgarantie, ook op Palm bier. Daarbij geniet u van gratis verzending bij een bestelwaarde van minimaal €500. Tot slot geniet u bij ons van een snelle levering. Bestelt u vóór 12:00 uur dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis.

Heeft u vragen? U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Bereik ons telefonisch via 050 7600 430, of per e-mail op info@horecagoedkoop.nl.