1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

Laagste
prijsgarantie

Altijd de laagste prijs op
A-merken en huismerken
van A-kwaliteit.

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Hoegaarden bier

Een van de bekendste witbieren, zo niet dé bekendste, is Hoegaarden. Het witbier heeft uiteraard de bekende lichtgele kleur van witbieren, is fris van smaak en natuurlijk troebel. Een heerlijk biertje van bijna 600 jaar monnikenwerk. Naast het bekende witbier van Hoegaarden beschikken wij bij Horecagoedkoop ook over de rosé bier (niet te verwarren met rosé wijn) van dit biermerk.

Wilt u uw voorraad Hoegaarden bier weer bijvullen? Bestel dan uw witbier en/of rosé bier van Hoegaarden eenvoudig online op Horecagoedkoop.nl. Wij hanteren een laagste prijsgarantie, zo ook op Hoegaarden Bier. Hoegaarden bier kopen doet u goedkoop en snel bij Horecagoedkoop.  

Historie

Al sinds de 15de eeuw (zo rond 1445) werd dit eeuwenoude en uniek recept voor witbier ontdekt. De ontdekking werd gedaan door monniken van Hoegaarden, een plaats in België ten oosten van Brussel en Leuven. Leuk feitje was dat uit historische bronnen bleek dat het eerste witbier erg zuur was. Dat was namelijk voordat men in witbier begon te experimenteren met exotische kruiden die van reizen naar het buitenland werden meegenomen. Zo ook sinaasappelschillen en koriander uit Curaçao. Deze experimenten hebben er toe geleid dat het recept, dat vandaag de dag nog steeds wordt gebruikt, van Hoegaarden tot stand is gekomen.

Hoegaarden wit

Hoeveel speciaalbieren er ook nog worden bedacht en op de markt komen, Hoegaarden zal zich altijd blijven focussen op hun orginele Belgische witbier: de Hoegaarden Wit. Op Horecagoedkoop vindt u dit witbier zowel in fust als krat. Nadat Hoegaarden bier een tijdje niet in eigen plaats werd gebrouwen, is dit sinds 2007 wel weer het geval. Hoewel het speciaalbier merk onderdeel is van de brouwerijketen Anheuser-Busch InBev, waar ook onder andere Leffe bier en Jupiler Bier toe behoren, wordt Hoegaarden dus nog wel in de oorspronkelijke plaats gebrouwen.

Hoegaarden bier kopen bij Horecagoedkoop

Wilt u uw gasten binnenkort (weer) kunnen voorzien van overheerlijke Hoegaarden bier? Vul dan uw voorraad bij en bestel uw gewenste Hoegaarden bier bij Horecagoedkoop. U kunt dat uiteraard combineren met andere speciaalbieren, zoals Affligem Bier. In ons assortiment vindt u vele bieren, maar daarnaast ook wijnen, fris- en sterke dranken. Wij zijn uw online drankengroothandel.