Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Baileys Cream Original fles 1 Ltr

€ 14,75
Of koop 6 en bespaar 3%
Op voorraad
SKU
24009

Baileys 1 Liter fles

Baileys Original Irish Cream is een decadente likeur, gemaakt van Ierse whisky en room. Bij Horecagoedkoop.nl bestelt u voordelig een Baileys 1 liter fles. Bij het kopen van minimaal zes flessen bespaart u zelfs nog extra bovenop onze uiterst scherpe prijs. Het alcoholpercentage is 17% en daardoor heeft deze likeur het predicaat: sterke drank.

Geschiedenis

Baileys Original Irish Cream is gemaakt door Gilbeys of Ireland. Het bedrijf was ooit op zoek naar iets nieuws om te introduceren op de internationale markt. Het proces van het vinden van een product begon in 1971 en het werd in 1974 geïntroduceerd als de eerste Ierse crème op de markt. Hoe dat ging? Heel simpel. Gilbey’s besloot twee typische Ierse producten, melk en whisky, met elkaar te mengen. Het resultaat na een aantal mislukte pogingen: Baileys Irish Cream. Het mooie aan Baileys is dat het geen conserveermiddelen nodig heeft aangezien de whisky ervoor zorgt dat het room niet bederft.

De perfecte Baileys serveren

Baileys kan op diverse manieren worden geserveerd. Maar traditie, evenals gewoonten in cafés en bars in Ierland en de Europese Unie, dicteert bepaalde conventies. Dit is de perfecte manier om Baileys te serveren:

Gebruik een dikwandig tumbler glas. Voeg hier (desgewenst) twee/drie ijsblokjes aan toe en giet het glas vol (50-100 ml, afhankelijk van het glas) met Baileys. Bestrooi de likeur vervolgens met geraspte chocolade of cacaopoeder.

Zelfgemaakte Baileys koffie

In Ierland is het een gewoonte om na het avondeten een likeur te serveren, maar Baileys kan op elk moment van de dag drinken. Overdag puur of ‘on the rocks’, zoals hierboven beschreven, of als zelfgemaakte Ierse koffie met Baileys. Hoe? Giet de koffie in een koffiekopje - traditioneel een grote glazen koffiemok. Houd een kleine lepel over de koffie en giet de Baileys langzaam op de lepel. Hierdoor zweeft het likeur bovenop de koffie voor een klassieke Irish Coffee-look en een heerlijke Baileys koffie smaak.

Baileys mixen

Het likeur is ook een heerlijk drankje om te mixen. Het voorbeeld met koffie is een populaire mix, maar het wordt ook vaak gemengd met andere sterke dranken om als cocktail te serveren. Onderstaand de twee beroemdste cocktails met baileys:

Cocktail B-52

Cocktail Orgasm

Bestel voordelig bij Horecagoedkoop

Bij Horecagoedkoop.nl bieden we een Baileys 1 liter fles voor een zeer scherpe prijs. Vul uw voorraden vandaag nog aan en bestel voordelig bij Horecagoedkoop.

 

Meer informatie
Is sterke drank? Ja
Inhoud 1 L
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.