Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.
GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Argentijnse wijn

In Argentinië wordt er vooral in het westen van het land veel wijn geproduceerd. De meeste wijngebieden liggen aan de oostkant van het Andes gebergte. Het land was in 2012 het op zeven na grootste wijnproducerende land van de wereld, in 2014 stond het land op de vijfde plaats. Argentinië heeft ongeveer 224000 hectare aan wijnbouwgebied. Het land heeft een goed en droog klimaat, waardoor de kwaliteit van de druiven en daarmee de Argentijnse wijn zeer goed is. Ze produceren er vooral witte en rode wijnen, bijna geen rosé wijnen. Een vijfde van de geproduceerde wijnen wordt geëxporteerd naar het buitenland. Het belangrijkste exportland waar de wijnen naartoe gaan is de Verenigde Staten. De Argentijnse wijnen passen het beste bij gerechten uit het land, dus gerechten met veel vlees en pasta’s.

Argentijnse wijn bestellen bij Horecagoedkoop

Bij hebben in ons assortiment een aantal heerlijke Argentijnse wijnen, maar ook Italiaanse, Chileense en Spaanse wijnen. Bent u niet zo’n alcoholdrinker? Wij hebben ook lekkere frisdranken voor scherpe prijzen. Goede service is voor ons erg belangrijk en daarom kunt u voor al uw vragen over producten terecht op het mailadres info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze handige chat. Voor goedkope bestellingen bent u bij Horecagoedkoop aan het juiste adres!

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.