Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.
GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

Snickers Single Showdoos 32x50gr

€ 17,95
Op voorraad
SKU
29004

Snickers Single 57Gr | Chocoladereep 40 stuks los verpakt in showdoos

Ook zin in zo een lekkereSnickers reep? Wie kent 'm niet? De Snickers chocolade reep is een soort noga-achtige reep met geroosterde pinda’s en heerlijke karamel, vervolgens bedekt met melkchocolade. De Snickers reep is op de markt gebracht door Mars, Inc, De Snickers chocoladereep levert meer dan $ 2 miljard per jaar op, dus je kunt wel stellen dat het een van de populairste candybars ooit is. Frank en Ethel Mars, de oprichters van Mars, Inc creëerden de zeer succesvolle Snickers chocoladereep van chocolademelk in de vroege jaren 1920. De Snickers hadden meer dan drie jaar nodig om zich te ontwikkelen en werden pas in de jaren 1930 voor het eerst verkocht.

Een Snickers kan altijd

Een Snickers reep zorgt ervoor dat je honger gelijk weg is zodat je alles weer aankunt. Het is een traktatie waar je ook van kunt genieten als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Mars, het bedrijf dat Snickers zet zich in voor het aanpakken van gezondheids- en welzijnskwesties en het bevorderen van een gezonde levensstijl. Ze zorgen voor duidelijke communicatie over de voedingswaarde van Snickers op de verpakking en tegelijkertijd zorg ze voor een verantwoorde communicatie over Snickers. Geniet dus gewoon af en toe van een Snickers reep.

Snickers mag in geen enkele zaak ontbreken

Ook als je een winkel hebt mag de Snickers reep zeker niet ontbreken in je assortiment, het is immers een van de populairste chocolade repen bij jong en oud. Een doos Snickers zet je mooi neer op je toonbank en ze vliegen binnen no time je winkel uit. Koop voordelig een doos Snickers repen in en maak een flinke winstmarge. Het merk Snickers is verkrijgbaar in verschillende maten om aan je individuele behoeften te voldoen.

Koop voordelig Snickers in

Bestel bij Horecagoedkoop een voordelige grootverpakking met 40 stuks, iedere reep bevat 47 gram. Koop je gelijk 3 of 10 dozen met Snickers repen dan loopt de korting op tot wel 15% extra. Doe er dus je voordeel mee en bestel vandaag je Snickers dozen, dan heb je ze supersnel in huis!

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 50gr
Aantal per verpakking 32

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.