Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.
GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

Rocketshot fles 70cl

€ 8,50
Of koop 6 en bespaar 5%
Op voorraad
SKU
21006

Goedkoopste Rocketshot 700ml

Op zoek naar de goedkoopste fles Rocketshot 70cl? Die vindt u bij Horecagoedkoop.nl! Wij bieden u  Rocketshot voor een zeer scherpe prijs. Iedereen is bekend met het heerlijke waterijsje: de Raket. De Rocketshot is een shot op basis van vodka en heeft een herkenbare smaak, het doet namelijk erg denken aan een Raket. Met een alcoholpercentage van 14% is Rocketshot een shot voor elk moment. Een opvallende shot met een sensationele smaak.

Shotdrank

Doordat Rocketshot een alcholpercentage heeft van 14% behoort het officieel niet tot de sterke dranken. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor een Flugel. Deze drankjes worden dan ook wel shotdrankjes genoemd. Voor het gemak vindt u ze bij ons gewoon terug onder de sterke dranken.

Rocketshot mixen

Een rocketshot hoeft niet alleen als shot te worden geserveerd. Het shotje is ook geschikt om te mixen met frisdranken zoals 7UP en jus d'orange. Zo maakt u van een shot een plezierig mixdrankje.

Bestel voordelig bij Horecagoedkoop

Bestel nu uw Rocketshot 70cl flessen voordelig bij Horecagoedkoop.nl. Uit de 70cl fles kunt u genoeg shotjes schenken voor een avond lang plezier. Voor meerdere personen raden we wel meer flessen aan. Rocketshot is ijskoud geserveerd als shot het lekkerst, maar het kan ook als mix met jus d'orange of 7Up. Genoeg gezelligheid en plezier met de Rocketshot van Horecagoedkoop.nl.

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 70cl
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.