Let op: In verband met de feestdagen rijden onze vervoerders niet op 24, 25 & 26 december en niet op 31 december & 1 januari.

  • - De laatste bestelmogelijkheid voor de kerstdagen is donderdag 20 december voor 13.00 uur, deze bestellingen worden afgeleverd op vrijdag 21 december.
  • - De laatste bestelmogelijkheid voor oud & nieuw is donderdag 27 december voor 13.00 uur, deze bestellingen worden afgeleverd op vrijdag 27 december.
Wij wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar toe!

Bacardi Razz 1L

Vanaf € 13,29 Regular Price € 14,99
Of koop 6 en bespaar 4%
Op voorraad
SKU
150

Bacardi Razz | fles 1 liter

Bacardi Razz is een zachte, verfijnde en versterkte rum, die zeer goed te mixen is met bijvoorbeeld cola. Bacardi Razz heeft frisse smaaktonen van zoete framboos.

Wat is Bacardi Razz?

Bacardi heeft een basis van rum, waaraan een suikerriet-melange met een speciale gist is toegevoegd. Aan Bacardi Razz zijn verder natuurlijke frambozenaroma’s toegevoegd, wat resulteert in een frisse, fruitige smaak. De alcohol wordt meermalen gedistilleerd en de rum rijpt daarna nog vier jaar op gebrand eikenhout.

Over Bacardi

Bacardi is ontstaan toen de Spaanse Con Facundo Bacardi in 1830 met zijn familie naar Cuba emigreerde. De Cubaanse rum beviel hem niet helemaal en hij besloot deze te verfijnen, met Bacardi als gevolg.
Tot op de dag van vandaag is elke fles Bacardi voorzien van een afbeelding van een vleermuis, die in Spaanstalige landen het symbool voor voorspoed en geluk is.

Bestel voordelig bij Horecagoedkoop.nl

Bestel Bacardi Razz fles 1 liter bij Horecagoedkoop.nl en laat u verrassen door de scherpe prijs!

Meer informatie
Is sterke drank? Ja
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!