8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
persoonlijke-klantenservice

Persoonlijke
klantenservice

Maandag t/m vrijdag van
09.00 tot 16.00 staat onze
vakkundige klantenservice klaar.

voordelige-a-merken

Laagste
prijsgarantie

Altijd de laagste prijs op
A-merken en huismerken
van A-kwaliteit.

gratis-verzending

Gratis verzending
vanaf €750.-

Bestel voor meer dan € 750
(exclusief statiegeld & BTW)

betrouwbaar

Besteld voor 23.59
is morgen verzonden

Snelle levering.
1 werkdag geleverd na verzending

Biologische wijn

Biologisch is een keurmerk, maar het is veel meer dan alleen een keurmerk. De biologische werkwijze is wettelijk vastgelegd en alle producenten van deze producten moeten zich hier dus aan houden, dit wordt dan ook regelmatig gecontroleerd. Een biologische wijn kun je in Nederland herkennen aan het Europees Biologisch keurmerk. Een wijn krijgt dit keurmerk alleen als de producent en importeur van de producten zich aan de biologische wet hebben gehouden. De wijn wordt dus goed gecontroleerd voordat het dit keurmerk krijgt, maar dan weet je ook zeker dat de wijn echt biologisch is.

Wat maakt de wijn biologisch?

Biologische wijn wordt gemaakt met biologische producten, zonder chemische middelen en bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Alle producten zijn uit de natuur en zijn niet bewerkt, de wijn is dus natuurlijk. Het keurmerk maakt dat de wijn echt zeker weten biologisch is.

Biologische wijn kopen bij Horecagoedkoop

Wilt u biologische wijn kopen? Dat kan bij Horecagoedkoop, we hebben diverse soorten biologische wijn. Naast deze biologische wijnen hebben we ook rode wijn, droge witte wijn en vele andere producten in ons assortiment. Goede service is erg belangrijk voor ons en we helpen u graag, daarom kunt u voor al uw vragen mailen naar info@horecagoedkoop.nl of maak gebruik van onze handige chat.