Puschkin Vodka Red

Vanaf € 7,99 Normale prijs € 8,95
Of koop 6 en bespaar 6%
Op voorraad
SKU
206

Puschkin Red Vodka | Fles 1 liter

Puschkin Red Vodka is een vodka met een heerlijke bitterzoete smaak van rode bloedsinaasappelen. De bekende smaak zorgt ervoor dat deze Vodka ongekend populair is. Puschkin Red Vodka is al jarenlang 's werelds nummer 1 rode wodka. Het sterke drankje is lekker om met ijs te drinken of als mix drankje met 7up, jus d`orange of Fanta. Puschkin is natuurlijk standaard opgenomen in je assortiment aan producten. Bestel het hier voor de beste prijs.

Productomschrijving

Kleur: rood

Smaak: bitterzoet

Geur: Licht zoete geur van bloedsinasappel.

Over Puschkin

De wortels van Puschkin Red Vodka liggen in de Oktoberrevolutie in Rusland. Op het moment van het nieuwe regime in Berlijn vluchtten veel Russische families. Met een van deze families kwamen een traditioneel recept uit het tsaristische tijdperk naar Duitsland, dit zou door de jaren heen uitgroeien tot een van de meest succesvolle merken in het land: Puschkin Vodka. In de 20ste eeuw werd deze vodka voor het eerst gelanceerd in een legendarische reclame campagne met Vilim Vasata en Charles Wilp. De held van de campagne was Frank S. Thorn, een man die wist hoe hij moest overleven. Zelfverzekerd, onverstoorbaar en altijd meester van de situatie, reisde hij met de Puschkin beren van het ene avontuur naar het andere. De twee waren overal te vinden op de evenaar, in het poolijs, maar ook in luxe bars en op aantrekkelijke jetset feesten. Frank S. Thorn besprak zijn eigen kijk op de dingen, in diepe filosofische gesprekken met zijn rustieke metgezel.
Het thema van de twee: Puschkin - voor stoere mannen. Het resultaat: deze drank werd al snel de meest succesvolle vodka in Duitsland.

Bestel deze rode wodka voordelig bij Horecagoedkoop.nl. Bekijk eventueel ook de Puschkin Black Sun of Cream.

 

 

Meer informatie
Is sterke drank? Ja

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!