Bierfust Warsteiner

Speciale prijs € 59,80 Normale prijs € 65,00
Op voorraad
SKU
433

Warsteiner Bier fust 30 Liter. 

Warsteiner heeft een lekkere zachte en frisse smaak die mild bitter is zonder dat dit blijft hangen. Dit wereldmerk heeft een geschiedenis van 260 jaar. Dit is een heerlijk pils die je bij Horecagoedkoop.nl online kunt bestellen. Ideaal voor horeca, evenementen en catering. Horecagoedkoop biedt Warsteiner bierfust in zowel 30 als 50 liter aan. Bekijk ook onze overige bierfusten hier

Over Warsteiner bier

De Warsteiner Brauerei beter bekend: Warsteiner, is een brouwerij in het Duitse Warstein. De productie van Warsteiner zit op 4,56 miljoen hectoliter. De brouwerij is in 1753 opgericht door de Zuid-Duitse familie Cramer. In 1986 deed Warsteiner, op kleine schaal, zijn intrede in de Nederlandse horeca.

De brouwerij is van maandag t/m vrijdag voor publiek te bezichtigen. Hierbij maakt men onder andere met een speciaal treintje een rondrit over het terrein van de brouwerij, waarbij men ook door de brouwerij zelf rijdt. Hierbij wordt via schermen in het treintje informatie gegeven over de processen van het bierbrouwen.

Statiegeld fust € 30,00 . Fustaansluiting Vlak Schuif

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!