Bent u particulier, kleinere aantallen of feestje Thuis?
Ga dan naar Drankuwel.nl Particulier vanuit België ga dan naar Drankuwel.be

Royal Club Bitter Lemon Fles 1 Liter

€ 9,99
Op voorraad
SKU
13010

Royal Club Bitter Lemon 6x1L

Royal Club Bitter Lemon frisdrank kopen? Horecagoedkoop.nl biedt u kratten Royal Club Bitter Lemon flessen. Een heerlijke frisdrank met een verfrissende citroen smaak met een vleugje kinine voor de bitterheid.
Royal Club Bitter Lemon is voordelig te koop bij Horecegoedkoop.nl 6 flessen van 1 liter. Koop nu en geniet van een heerlijke Royal Club Bitter Lemon.

Over bitter lemon

Royal Club Bitter Lemon wordt gemaakt van koolzuurhoudend water, suiker, citroen/limoen en kinine. Het is de kinine die het drankje zijn bittere smaak geeft.
Oorspronkelijk werd bitter lemon - net als tonic - vanwege het bestanddeel kinine gedronken als middel tegen malaria, en was daardoor populair onder Britten die in overzeese koloniën werkten. Omdat kinine in grote hoeveelheden nadelige effecten op de gezondheid kan hebben, is de hoeveelheid dermate teruggebracht, dat het geen heilzame effecten maar ook geen nadelige invloeden op de gezondheid meer heeft. Het is er puur voor de ‘bite’.

Cocktail maken met Royal Club Bitter Lemon?

Royal Club Bitter Lemon kunt u mixen voor een overheerlijke cocktail. Hieronder staan de benodigdheden om de cocktail te maken:

Triple Lemon Cocktail

30ml Bacardi Lemon

10ml Limoncello of Citroenjenever

Vul af met Royal Club Bitter Lemon en ijsblokjes

Bestel bij Horecagoedkoop

Royal Club Bitter Lemon is een drankje dat zowel puur is te drinken als zeer geschikt is voor mixen; bestel vandaag nog bij Horecagoedkoop.nl en vul uw voorraden op een voordelige manier aan!

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 1 L
Aantal per verpakking 6

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.