Bent u particulier, kleinere aantallen of feestje Thuis?
Ga dan naar Drankuwel.nl Particulier vanuit België ga dan naar Drankuwel.be

Rivella PET 6x1,5 Liter

€ 10,98
Op voorraad
SKU
13013

Rivella frisdrank PET fles 6x1,5 liter

Rivella is de frisdrank voor iedereen die geen poespas nodig heeft en daar trots op is. De wereld is al schreeuwerig en druk genoeg. Wees gewoon lekker jezelf. 'Da’s wel zo naturel' en voor degenen die het nog niet weten: Rivella is een licht sprankelende en lekker verfrissende frisdrank met natuurlijke ingrediënten. Daarnaast bevat Rivella slechts 5kcal per 100ml! In 1958 was deze frisdranks zelfs de allereerste light frisdrank in Europa. Aan Rivella zelf is dan ook niets veranderd: het bevat dus nog steeds slechts 5kcal per 100ml.

Rivella is de enige frisdrank die ‘light’ is, zonder dat het erop staat. Vul uw voorraad Rivella aan bij Horecagoedkoop.nl en profiteer van een concurrerende prijs voor dit gezonde frisdrankje!

Over Rivella

Hoe kun je een light frisdrank zijn zonder dit te vermelden? Toen de eerste Rivella werd gemaakt in Zwitserland in 1958, was het door haar gezonde samenstelling meteen de eerste ‘light’ frisdrank in Europa. Ook al lette toen nog niemand op een beperkt gebruik van suiker of kende de term ‘light’….. en de samenstelling is sindsdien onveranderd.

Mooi meegenomen voor iedereen die op een beperkt gebruik van suiker let.

Bestel bij Horecagoedkoop.nl

Bestel Rivella krat 12x1 liter bij Horecagoedkoop.nl. Wij leveren het snel en tegen een aantrekkelijke prijs!

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 1,5 L
Aantal per verpakking 6

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.