Bent u particulier, heeft u een feestje thuis of wilt u bestellen voor kleinere aantallen?
Ga dan naar Drankuwel.nl Bent u particulier vanuit België? Ga dan naar Drankuwel.be

Koelcontainer 20Ft huren Week ex transport

€ 695,00
Op voorraad
SKU
33018

Wij Verhuren koelcontainers / koelaanhangers / tap / koelkasten / uitschenk buffets / voorzet buffets NEEM CONTACT MET ONS OP 050-7600430 TAP / KOEL & UITSCHENK BUFFETS Verzorging van evenementen is vaak maatwerk waarbij de prijs vaak wordt bepaald door het pakket aan materialen en dranken wat u afneemt. Neem daarom contact met ons op wanneer u een evenement of festival gaat organiseren, wij kunnen meer aanbieden dan online te zien is. Stuur uw aanvraag naar jeroen@drankengilde.nl of bel 050-7600430 of kijk op www.drankengilde.nl

Een makkelijk verplaatsbare biertap nodig? Ideaal voor evenementen, feesten en partijen. De mooie witte biertap kan geleverd worden met 1 of 2 tapkranen en is inclusief spoelbak en snelkoeler. Een compleet verplaatsbare witte biertap met alle extra’s van dien. Het enige wat naast de biertap nog nodig is zijn bierfusten. Ook voor bierfusten kunt u terecht bij Horecagoedkoop.nl. Bierfusten zijn beschikbaar in formaten met de volgende inhoud:

• 20 liter

• 30 liter 

• 50 liter

Horecagoedkoop.nl is één van de weinige drankenhandels met een breed assortiment aan bierfusten. De fusten bier zijn o.a. te verkrijgen met Heineken, Amstel, Warsteiner, Hertog jan en een speciaal Huismerk bier Superpils. Een lekkere biersoort met een goede smaak. Het enige waar u het in zult merken is de prijs. Naast het huren van een biertap kunt u ook frisdrank, wijn en non food producten bestellen. De complete catering uitbesteden? Geen probleem, ook dat is mogelijk.

Een biertap huren doet u bij Horecagoedkoop.nl VERHUUR GRONINGEN / FRIESLAND / DRENTHE

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 1
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.