Sambuca Morena 70cl

van € 10,82 voor € 9,95 excl. BTW
Beschikbaar: Op voorraad
 • Koop 12 voor € 8,95 per stuk. en bespaar 11%
 • Productbeschrijving

Details

Sambuca Morena | Inhoud Fles 70cl | 38%Alc

Sambuca van ons huismerk Morena is de beste in zijn klasse, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een lekkere volle originele sambuca met 38% alcohol. 

De ideale basis voor een heerlijke cocktail, mix of een lekker shotje. Dit allemaal voor een hele mooie prijs dus maak snel gebruik van deze aanbieding en kom hier uw likeur kopen.

KWALITEIT SAMBUCA LEKKER en GOEDKOOP BIJ HORECAGOEDKOOP.

Anijs likeur

Sambuca is een alcoholische drank en mag dus alleen gedronken worden door mensen van 18 jaar of ouder. Deze sterke drank is een anijs likeur uit Italië. Het bezit over een alcoholpercentage van 40%, wat in verhouding een hoog percentage is vergeleken met een wijntje of een biertje, welke een veel lager alcohol percentage bevatten. Daarom wordt het vaak geserveerd met drie koffiebonen, die zich in het glas bevinden. Het is helder van kleur, maar wanneer Sambuca gemengd wordt met water zal de kleur troebel worden. Hoewel veel mensen het vermoeden, wat te verklaren is door de naam, bevat Sambuca geen vlierbessen (waar de Latijnse naam “Sambucus” voor staat).

Sambuca in vuur en vlam

Om een mooie ronde, dikke maar vooral lekkere smaak te krijgen, kan Sambuca worden aangestoken door middel van vuur. Na het aansteken van de drank krijgt u een warme, maar ook koude Sambuca binnen. Af en toe worden er andere aroma’s aan toegevoegd, een voorbeeld hiervan is mandarijn. 

Cocktails

Daarnaast kunt u natuurlijk ook cocktails maken door Sambuca te gebruiken. Een cocktail is traditioneel gezien vrijwel altijd opgebouwd uit één deel sterke drank, één deel likeur en één deel vruchtensap of één deel soda water. Voor een zoete smaak kunt u bijvoorbeeld jus d’orange toevoegen, maar het is ook een idee om ananas sap toe te voegen aan uw cocktail.

Goedkope sambuca

Verwante producten

Vragen? 
Mail of chat met ons.


Veilig betalen met:

Horecagoedkoop.nl is onderdeel van Drankengilde B.V. Drankengilde B.V. is onafhankelijk en kan bijna alles leveren. Kunt u iets niet vinden, heeft u een speciale bestelling of heeft u een evenement? Mail ons op info@drankengilde.nl

Contact

  • Drankengilde B.V.
  • Stavangerweg 49 
  • 9723 JC Groningen
  • KVK: 65699467
  • BTW: NL856221697B01
  • IBAN: NL36RABO0154525936
© 2017 Horeca Goedkoop - Stavangerweg 49 - 9723 JC - Groningen - info@horecagoedkoop.nl - Ontwikkeling Glas om Lood - Zoekmachine optimalisatie Brandmerck