Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Sommergold Zoete Witte Wijn fles 1 L

€ 3,20
Of koop 6 en bespaar 17%
Op voorraad
SKU
18024

Sommergold zoete witte wijn fles 1 liter

Sonnenschatz of Sommergold is een heerlijke zoete Duitse stille witte wijn. De wijn is afkomstig uit het Duitse Moezelgebied. Bestel de Sonnenschatz bij Horecagoedkoop.nl en u bent klaar voor een warme zomer en een zwoel najaar! Wij leveren snel tegen een zeer scherpe prijs.

Bestel er 6 (1 liter per fles) per doos. Onze huiswijnen zijn altijd voordelig geprijsd, het hele jaar!

De Moezel is een wijnstreek die ligt rond de rivieren de Moezel, de Saar en de Ruwer. Een prachtige, romantische, heuvelachtige streek met veel wijngaarden. De streek is bekend om zijn voornamelijk witte wijnen van de Riesling, Elbling en Müller-Thurgau druiven. De meeste wijnen zijn halfzoet of zoet, maar de laatste jaren neem het aantal droge wijnen toe en bedraagt inmiddels bijna de helft!

Duitse zoete witte wijn

Stonden Duitse wijnen in het verleden vaak bekend als massa-productiewijnen, tegenwoordig kunnen deze wijnen zich kwalitatief meten met goede wijnen uit andere gebieden op de wereld.

Breng een fles witte wijn voor het drinken op een temperatuur van 11-15 ‘C. Hoe jonger en lichter de wijn, hoe dichter je naar de 11 ‘C kunt koelen; een oudere, krachtiger witte wijn gaat meer naar de 15 ‘C toe. Open een fles bij voorkeur ± 20 minuten voor het drinken. Sonnenschatz zoete witte wijn zit in een fles met handige schroefdop.

Geopende wijn verliest na meer dan 2 dagen zijn kwaliteit. Met een speciale dop die de fles luchtdicht afsluit en vacuüm zuigt, kan dit kwaliteitsverlies enigszins worden tegengegaan.

Bestel deze Duitse zoete witte wijn 6x1 liter bij Horecagoedkoop.nl en profiteer van de momenteel lage prijs!

 

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 1 L
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.