Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Coca Cola Krat 12 x 1L

Nu € 12,99 Eerder € 14,45
Op voorraad
SKU
13002

frisdrank Coca Cola | Krat 12x1 liter | statiegeld € 5,00

Coca Cola – wie kent de naam niet? Zelfs in de meest afgelegen gebieden van de wereld wordt de naam en het logo van dit drankje herkend, zelfs als men nooit de gelegenheid heeft gehad om het te proeven. Coca Cola 12x1 liter PET staat symbool voor de moderne, westerse wereld waarin alle mogelijkheden open staan en het leven opwindend en vooral ook leuk is. Na ‘OK’ is ‘Coca-Cola’ wereldwijd de meest begrepen term.

Voor elke gelegenheid hoort er Coca Cola te zijn – het is de frisdrank die het meest wordt gevraagd. Bestel vandaag nog bij HORECAGOEDKOOP.NL tegen een scherpe prijs en zorg dat uw voorraad voldoende op peil blijft!

Deze PET-flessen van 1 liter zijn licht hanteerbaar en goed uit te schenken.

Er zijn maar enkele mensen in de wereld die het volledige Coca Cola recept kennen. De mix van geheime ingrediënten wordt tot op de dag van vandaag lokaal gemaakt, en vervolgens verstuurd naar de 900 (!) productiefabrieken wereldwijd.

Meer dan 3% van alle dranken die wereldwijd worden gedronken, is een Coca Cola. Houd uw voorraden op peil en bestel vandaag nog Coca Cola 12x1 liter PET bij HORECAGOEDKOOP.NL. Een goeie deal!

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 1 L
Aantal per verpakking 12

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.