Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.

Dr Siemer Jus d Orange PET 6x1L

€ 7,95
Of koop 10 en bespaar 6%
Op voorraad
SKU
13019

Dr Siemer Jus d'Orange PET FLES 6x1 liter THT ACTIE 24-12-2020

Dr Siemer Jus d’Orange PET 6x1 liter is 100% sap. Zoekt u een drankje met minder calorieën en koolhydraten, en zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen? Stop met zoeken en bestel Sunland Jus d’Orange 1 liter bij HORECAGOEDKOOP.NL; wij leveren dit sap zeer snel en tegen een lage prijs!

fruitoase is een sapproducent die niet alleen aan de smaak denkt maar ook aan de gezondheid; het pure vruchtensap heeft namelijk niet de nadelen van koolzuurhoudende drankjes met veel suiker. Sunland sap bevat absoluut geen toegevoegde suikers en zit boordevol vitamines. sappen zijn ‘ready to drink’.

De handige PET-fles is licht, onbreekbaar en makkelijk te hanteren.

Sinaasappelsap is een vruchtensap met veel vitamine C. Sinaasappels zitten boordevol sap; ongeveer 50% van het gewicht van een sinaasappel bestaat eruit. Kan het gezonder?

Bestel deze vitaminebommetjes vandaag nog bij HORECAGOEDKOOP.NL; wij leveren u Dr Siemer Jus d’Orange PET 1 liter snel en tegen een scherpe prijs 0,09ct vpb per verpakking! 

 

Dr Siemer jus d orange , de lekkerste die er is.
Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Inhoud 1 L
Aantal per verpakking 6

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.