Bent u particulier, heeft u een feestje thuis of wilt u bestellen voor kleinere aantallen?
Ga dan naar Drankuwel.nl Bent u particulier vanuit België? Ga dan naar Drankuwel.be

Dark Mark Dropshot 14,9% Fles 70cl

€ 10,74
Of koop 6 en bespaar 21%
Niet op voorraad
SKU
23017

Dark Mark Dropshot | Fles 70cl fles | 16% alc

 

Over Dark Mark

Dark Mark is een romige, alcoholische drank met de karakteristieke, volle smaak van drop. Een kwalitatief hoogwaardige shooter, gemaakt van púre dropextracten, zoethoutwortel en anijs op basis van wodka. 

Dit maakt het een eerlijk en authentiek product dat door vele mensen enthousiast wordt ontvangen. Eenieder heeft er zijn of haar eigen beleving bij, maar het komt altijd samen bij de ervaring van de échte dropsmaak. Dark Mark komt het beste tot zijn recht wanneer hij koud wordt gedronken, puur of met ijs!


Geschiedenis van Dark Mark

De basis van dit dropgenot ligt in het Twentse Hengelo. Eind 2006 is de weg ingeslagen om de 'Dark Mark' landelijk aan te bieden via regionaal opererende distributeurs. Door smaak, kwaliteit en de scherpe prijs wordt Dark Mark door consument en ondernemer goed ontvangen en weet het een alsmaar groeiend aantal liefhebbers voor zich te winnen.


Karakteristieke dropsmaak

Dark Mark is gemaakt met passie, van pure ingrediënten. Waardoor het de karakteristieke, volle smaakbeleving van drop geeft. Vind je drop lekker? Dan houd je van Dark Mark! Een hoogwaardig en eerlijk product. Maar vooral ook de lekkerste droplikeur!

Dark Mark is voor de party people. In de club, op het strand, in de kroeg, thuis of waar het ook mag zijn. Dark Mark vindt feesten met vrienden het allerbelangrijkst! Dus we brengen iedereen samen. En maken van elk samenzijn een feestje! All parties start with Dark Mark! Dark Mark is premium. Maar bovenal, Drop Dead Delicous! Drink het koud, puur of met ijs!


Zilveren medaille 

Dark Mark is in 2014 bekroond met een zilveren medaille tijdens de IWSC (mondiale competitie) in Londen. Een wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk voor algehele kwaliteit, maar bovenal de smaak!

Koop voordelig bij Horecagoedkoop.nl

Koop voordelig dropshot van het merk Dark Mark bij Horecagoedkoop.nl. Bestel vandaag nog en je hebt snel en voordelig je Dark Mark dropshot in huis. Bekijk hierook ons andere aanbod aan likeuren en shotjes. 

Meer informatie
Is sterke drank? Ja
Inhoud 70cl
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.