Merk Bier / Pils

  19 artikel(en)

Merk bier

Bent u opzoek naar een tapbier van de beste kwaliteit? Wij bieden fusten van alle grote biermerken aan. Dit merk bier wordt in fusten van 20 tot 50 liter aangeboden. Geeft u een klein feest of evenement? Dan is een fust van 20 liter een goede optie. Hieruit kunnen ongeveer 100 glazen uit getapt worden. Organiseert u een groot evenement of feest? Dan is de 50 liter fust een betere optie. Hieruit kunnen ongeveer 250 glazen getapt worden. Heeft u meerdere bierfusten nodig? Dat kan natuurlijk ook. U kunt er zoveel bestellen als u nodig heeft om al uw gasten te voorzien van een heerlijk getapt biertje. Alle fusten hebben een vlak-schuif aansluiting, tenzij anders aangegeven. Deze aansluiting zorgt voor een gemakkelijke aansluiting op alle gangbare tapsystemen. Zo kunt u het fust bijna overal aansluiten.

Merk bier

Welk A-merk bier kiest u?

Een merk bier op de tap zorgt voor directe herkenbaarheid bij uw gasten. De meeste mensen vinden over het algemeen de merk bieren qua smaak toch het lekkerst. De keuze is aan u, welke soort A-merk bier wilt u schenken aan uw gasten? Gaat u voor het typische Nederlandse Heineken, Amstel of Bavaria, of gaat u voor een smaak die nét een tikje anders is. Een fust met Hertog Jan of Grolsch bier is dan een echte aanrader. Ook bieden wij merk bierfusten uit België zoals Jupiler, en uit Duitsland zoals Warsteiner of Bitburger. Al deze bieren zijn uitstekend geschikt om te schenken in elke horecagelegenheid. Of u het nou wil schenken in een bar, café of juist op een groter evenement of festival, voor elke gelegenheid is er een uiterst geschikt bierfust beschikbaar. De gasten op uw feest zullen hoogstwaarschijnlijk van smaakverschillen. Het ene persoon houdt heel erg van Amstel, en het andere persoon wil bijvoorbeeld alleen maar Heineken drinken. Daarom is er ook de optie om meerdere merken bierfusten bestellen, zodat u het aanbod op uw feest nog groter kan maken, en iedereen naar wens kan voorzien van een biertje naar keuze.

Merk bierfust bestellen

Bij horecagoedkoop kunt u terecht voor alle soorten bierfusten. Bekijk het complete aanbod en bestel direct gemakkelijk online. Wanneer u het besteld heeft, wordt het bij u thuis afgeleverd op maandag t/m zaterdag. Ook kunt u het geheel gratis ophalen bij ons in Groningen. Naast het merkbier hebben we ook extra goedkoop huismerk bier en natuurlijk een mooie selectie aan speciaalbier op het fust.

Contact

  • Drankengilde B.V.
  • Stavangerweg 49 
  • 9723 JC Groningen
  • KVK: 65699467
  • BTW: NL856221697B01
  • IBAN: NL36RABO0154525936
© 2017 Horeca Goedkoop - Stavangerweg 49 - 9723 JC - Groningen - info@horecagoedkoop.nl - Ontwikkeling Glas om Lood - Zoekmachine optimalisatie Brandmerck