Bent u particulier, heeft u een feestje thuis, wilt u bestellen voor kleinere aantallen of een heerlijk drank cadeau geven? Ga dan naar Drankuwel.nl.
GOED NIEUWS ! Het aantal bestellingen in de Horeca en Thuismarkt neemt enorm toe.
UITDAGING ! Door onderbezetting bij onze logistieke partners kan het voorkomen dat uw bestelling vertraging oploopt.
HELP ! Bestel op tijd en zorg dat u bereikbaar bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.
Alvast bedankt voor uw begrip.

Huur Mobiele Biertap /spoellbak 2 kr

€ 85,00
Op voorraad
SKU
33003
Snelkoel Tap met spoelbak en 2 biertap kranen | AFHAALPRIJS of in Overleg. Buffet RVS / Wit 200x60x90cm met spoelbak. Extra Kosten: Eindschoonmaak € 7,50 Koolzuur per Kg € 5,95 p /kg Gebruik Tapset € 5,00 Transport : € 1,24 per KM online webwinkel Horecagoedkoop.nl is onderdeel van DRANKENGILDE BV . Hier valt het verzorgen van evenementen en verhuur van materiaal onder. De huurprijs is standaard voor 3 dagen inclusief ophaal-dag , huur-dag en retour-dag en geldt als losse verhuur prijs. Verzorging van evenementen is vaak maatwerk waarbij de prijs vaak wordt bepaald door het pakket aan materialen en dranken wat u afneemt. Neem daarom Kontakt met ons op wanneer u een evenement of festival gaat organiseren, wij kunnen meer aanbieden dan online te zien is. stuur uw aanvraag naar jeroen@drankengilde.nl of bel 050-7600430

Een makkelijk verplaatsbare biertap nodig? Ideaal voor evenementen, feesten en partijen. De mooie witte biertap kan geleverd worden met 1 of 2 tapkranen en is inclusief spoelbak en snelkoeler. Een compleet verplaatsbare witte biertap met alle extra’s van dien. Het enige wat naast de biertap nog nodig is zijn bierfusten. Ook voor bierfusten kunt u terecht bij Horecagoedkoop.nl. Bierfusten zijn beschikbaar in formaten met de volgende inhoud:

• 20 liter

• 30 liter 

• 50 liter

Horecagoedkoop.nl is één van de weinige drankenhandels met een breed assortiment aan bierfusten. De fusten bier zijn o.a. te verkrijgen met Heineken, Amstel, Warsteiner, Hertog jan en een speciaal Huismerk bier Gildepils. Een lekkere biersoort met een goede smaak. Het enige waar u het in zult merken is de prijs. Naast het huren van een biertap kunt u ook frisdrank, wijn en non food producten bestellen. De complete catering uitbesteden? Geen probleem, ook dat is mogelijk.

Een biertap huren doet u bij Horecagoedkoop.nl , VERHUUR ALLEEN IN GRONINGEN / FRIESLAND / DRENTHE

Meer informatie
Is sterke drank? Nee
Aantal per verpakking 1

No Related Posts

Leeftijd verificatie
Om dit te kunnen bestellen moet je minimaal 18 jaar oud zijn.